Johanna er personlig lærer gjennom Learnlink.

Johanna Johansson

Energi, Miljø og Samfunn ved Universitetet i Stavanger

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Johanna

Jeg er 25 år og skal til å begynne på et masterstudiet i Stavanger. Jeg har en bachelor grad i internasjonal utvikling fra Universitetet i Agder og har tidlige også studert historie i Australia. Fritiden bruker jeg til å ri, surfe, klatre og spille Lacrosse. Jeg er en gledesspreder og elsker å være sammen med folk. Jeg brenner for å gjøre hverdagen til de rundt meg mulig litt bedre og forsøker å gjøre det på forskjellige måter.

Hvorfor Johanna er en god underviser

Jeg er god lærer fordi jeg forstår at faget må gjøres forståelig og samtidig gøy. Jeg mener at dersom eleven forstår hvorfor han/hun skal lære dette, hr de mye letterer for å ta til seg kunnskapen. Jeg mener også at det er vitkig å bruke varierte metoder og verktøy for å tilegne seg kunnskapen i hver time for at det ikke skal bli kjedelig. Jeg bryr meg om mennesker og føler deres fremgang som egen fremgang.

Tidligere arbeid

Vikarlærer - august 2013-januar 2014. Var hovedsakelig vikarlærer for 1 og 2 klasse, og en dag i uken for 9 klasse. var samtidig assistent i 4 klasse, for jeg hjalp en elev med ekstra undervisning.

Interesser

Frilifstliv, politikk/samfunnsfag, historie og engelsk

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!