Mathilde er personlig lærer gjennom Learnlink.

Mathilde Gajda

Friluftsliv på Nordfjord Folkehøgskule

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Mathilde

Hei!! Jeg er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. For tiden går jeg på Nordfjord Folkehøgskule hvor jeg holder på med diverse innen friluftsliv, veldig gøy! Videre er planen å flytte tilbake til min kjære hjemby og begynne på et av sivilingeniørstudiene på NTNU. Ellers så er jeg glad i å gå på turer, trene og å være med venner.

Hvorfor Mathilde er en god underviser

Jeg har nettopp gått på videregående selv med toppkarakterer i realfag, og har derfor fagene ferskt i minne. Jeg vet hva som skal til for å få gode karakterer og vil gjøre mitt beste for å få eleven til å nå sine mål, uansett hva de er. I tillegg er matte, kjemi, fysikk og biologi fag som jeg er veldig glad i å jobbe med, og jeg syns det er veldig givende å motivere og hjelpe elever med det. Jeg har erfaring med å lære bort fra lederjobber på Trondhjems Turistforenings newtoncamper og friluftsskole. I tillegg har jeg selv brukt privatundervisningstjenerster, og har gjort meg opp en mening om hva som fungerer bra og ikke. Å tilpasse seg eleven er nøkkelen, og det er det jeg vil jobbe etter.

Tidligere arbeid

Leder på Newtoncamp arrangert av Trondhjems Turistforening Leder på Friluftsskolen arrangert av Trondhjems Turistforening

Interesser

Friluftsliv, trening, god mat, venner

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!