Endre er personlig lærer gjennom Learnlink.

Få hjelp av Endre eller andre som han.

Endre Rundsveen

Lektorutdanning i realfag ved NTNU. Matematikk og fysikk.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


Bli bedre kjent med Endre

Jeg er på tredjeåret ved lektorutdanningen i realfag på NTNU i Trondheim. Her studerer jeg for å kunne undervise i matematikk og fysikk/naturfag. Gjennom utdanningen min har jeg nylig hatt muligheten til å prøve meg som lærer i en Matematikk R1-klasse og en naturfagklasse på videregående. Det jeg synes er flott med matematikk og fysikk er at man kan utrette de mest fantastiske ting med dem. Alt fra å sende folk til månen, til å løse morgendagens energiproblematikk. Jeg er 22 år og kommer fra en bygd ved OL-byen Lillehammer. Oppvokst med dette som bakteppe har jeg etterhvert lært meg å like og gå på ski. Det å gå på ski synes jeg er nesten like morsomt som å få til en utfordrende matte-oppgave.

Hvorfor Endre er en god underviser

Jeg er engasjert og er veldig glad i matematikk. Gjennom praksis i utdanningen og at jeg har vært både studentassistent og vektorassistent, har jeg en del erfaring med undervisning og leksehjelp. I tillegg har jeg solid kunnskap innen den matematikken man hovedsaklig møter i løpet av grunnskolen og videregående.

Tidligere arbeid

Studentassistent i matematikk på NTNU. Lærerassistent i matematikk gjennom Vektorprogrammet. Avdelingsleder for sommeransatte ved Hunderfossen Eventyrpark (tidligere Hunderfossen Familiepark).

Interesser

Populærvitenskap, astronomi, matematikk og vintersport.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer.