Ludvig er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ludvig Guldberg Fjærli

Økonomi & Administrasjon, Norges Handelshøyskole (NHH)

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Ludvig

Hei! Jeg er en 21-år gammel student som for tiden studerer på Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen hvor jeg trives kjempegodt. Opprinnelig kommer jeg fra Oslo, men har bodd i Bergen i nå litt over to år. I tillegg til en ellers hektisk studiehverdag, liker jeg å være med venner, se på fotball, spille tennis og trene.

Hvorfor Ludvig er en god underviser

Jeg har alltid vært opptatt av å oppnå gode resultater på alle arenaer, uavhengig om det er rollen som elev, student, fotballspiller, jobbmedarbeider eller i dette tilfelle - lærer. Det å lære bort kunnskap til andre er noe av det mest givende jeg vet om! Jeg stiller meget godt forberedt til hver time og vil alltid gjøre mitt beste.

Tidligere arbeid

BOLINA (interiørforretning) (August 2012 – Juni 2014) - Lærte håndtering av varelager og varelagerlogistikk, kundebehandling og leverandørbehandling. SNARØYA FOTBALLKLUBB (Juni 2016 – Februar 2017) - Lærte evnen for ansvar, samarbeid, utvikling og det å opptre som en leder for en stor gruppe mennesker. Oppnådde gode resultater både på og utenfor banen. NOVA VISTA (SEPTEMBER 2017 – JUNI 2019) - Jobbet som promotør i diverse kampanjer og aktiviteter der jeg typisk representerte tredjepartsselskaper (blant annet Freia, Q-Meieriene, Obos og Skyss).

Interesser

Jeg liker å både se på og drive med sport, da spesielt tennis og fotball. På fritiden liker jeg å være med venner og trene!

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!