Mathias er personlig lærer gjennom Learnlink.

Mathias Bakkejord

Realfag ved Elvebakken vgs. og enkelt emner i realfag ved Universitet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Mathias

Hei! Jeg heter Mathias, er 18 år og fra Oslo! Jeg digger flysimulatoren min der jeg kan fly til hvor som helst i verden! Veldig glad i å gå på tur med venner og hunden min Sophia. Ellers er jeg kjempe glad i realfag, jeg går siste året på videregående og skal snart begynne å studere. Jeg tar ekstra kurs ved Universitet i Oslo i matte og fysikk. Jeg har jobbet som privatlærer for en bekjent i ett år og ønsker nå å kunne hjelpe flere med fagene jeg er genuint opptatt av.

Hvorfor Mathias er en god underviser

Jeg startet med å bare være interessert i fly. Hadde så urolig lyst til å finne ut hvordan vingene greide å få flyet opp i luften, selv med alle passasjerene den frakter. Jeg fant ut at faget som beskriver de egenskapene ved vingen var fysikk. Så målet mitt var at jeg skulle lære fysikk, men jeg merket fort hvor tungt det ble uten å kunne matematikken skikkelig. Jeg kjøpte derfor mattebøker for vgs. selv og startet å lese. Det var veldig tungt i starten, og jeg hadde ingen jeg kunne spørre om hjelp. Men etterhvert begynte jeg å forstå det, og den følelsen av mestring er så utrolig god, og den ønsker jeg flere skal få kjenne på. Dette var så gøy og så interessant at tilslutt hadde jeg lest meg gjennom alle matten og fysikken for videregående, så jeg bestemte meg i 10. klasse for at jeg skulle melde meg opp til eksamen i Matematikk 1T, R1 og R2 og Fysikk 1 og 2. Jeg mener at dersom man får følelsen av at faget man studerer vil føre deg et sted, et sted du kanskje har drømt om å komme i mange år (i mitt tilfelle var det fly) vil man kunne mestre alt faget har å by på. Og jeg ønsker å hjelpe andre på den veien frem til mål, fordi den følelsen er så fantastisk og motiverende!

Tidligere arbeid

Har tidligere jobbet som skiinstruktør for en lokal bakke der jeg lærte både små og store å stå på ski. Jobbet med 4. klassinger i Osloskolen der jeg underviste i grunnleggende programmering. Jobbet som privatlærer i ett år for en bekjent i R2 og Fysikk 1. Er ansatt på Elvebakken vgs. der jeg er matte assistent og vikar hvis det trengs.

Interesser

Teknologi, Fly, Friluft, Ski, Reise

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!