Simen er personlig lærer gjennom Learnlink.

Simen Hyll Hansen

Nylig fullført Master of Science i Biologi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Simen

Hei! Jeg er 24 år gammel, og har bodd i Oslo siden jeg var 19 år. Før det bodde jeg i Trondheim. Jeg har nylig fullført en mastergrad i biologi ved Universitetet i Oslo, og har brukt tiden etter det på å jobbe i felt for NINA (Norsk Institutt for Naturforskning), samt undervise botanikk i felt for NBF (Norsk Botanisk Forening). Vi bor i en fascinerende verden. Jeg liker å stille spørsmål og lære. Da bygger det seg etterhvert opp en innsikt som jeg får glede av å dele med andre.

Hvorfor Simen er en god underviser

I løpet av alle mine undervisningsjobber for Universitetet, NBF og Learnlink har jeg opparbeidet en pedagogisk kompetanse som sammen med min faglige kompetanse og generelle naturvitenskapelige nysgjerrighet gjør meg til en god mentor og lærer.

Tidligere arbeid

Har undervist i botanikk og mykologi for bachelorstudenter ved Universitetet i Oslo over flere semestre. Har undervist på feltkurs i alpin planteøkologi både for Universitetet i Oslo og Norsk Botanisk Forening.

Interesser

Botanikk, dyrking av planter, formidling av naturfaglige tema, fotografering/videofilming, musikk, buldring/klatring og generelt å utforske naturen.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!