Ivar er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ivar Hukkelberg

Doktorgrad i digitale plattformer og kunstig intelligens

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Ivar

Jeg er 27 år og startet på en doktorgrad på Universitetet i Oslo, oktober 2018. Her forsker jeg på bruk av digitale plattformer og maskinlæring i organisasjoner, og skal også jobbe med å undervise studenter på UiO. Jeg er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har stor lidenskap for teknologi og læring. Har både sterk faglig tyngde og erfaring med undervisning fra min tid som student og som konsulent. På fritiden liker jeg å være aktiv, og bruker mye tid på revy/teater, fotball og være sosial med venner.

Hvorfor Ivar er en god underviser

Jeg er lidenskapelig opptatt av å spre kunnskap og har som filosofi at læring skal være gøy, engasjerende og tilrettelagt for hver enkelt elev. Dette kan være gjennom praktiske oppgaver, digitale hjelpemidler eller knytte det man lærer inn i en større sammenheng. Årene som student var jeg ansatt ved NTNU i flere fag, blant annet matte og fysikk, hvor jeg hjalp yngre studenter med oppgaveløsning. Her fikk jeg erfaring med å ta kompliserte problemer ned på et forståelig nivå for studenten, og at man må tilpasse forklaringen for hver enkelt, siden hvert enkelt menneske forstår og lærer ulikt.

Tidligere arbeid

Læringsassistent / studentassistent på NTNU 16 ganger i fag som for eksempel kalkulus/matte 1, statistikk, optimering, generel fysikk, bølgefysikk, fluiddynamikk, termisk fysikk og finans. IT-konsulent i Accenture. Internship for wikiHow i Silicon Valley

Interesser

Entreprenørskap, læring, teknologi, historie og teater/revy/sang

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!