Viroshaan er personlig lærer gjennom Learnlink.

Viroshaan Uthayamoorthy

Fysikk og Matematikk

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Viroshaan

Mitt navn er Viroshaan Uthayamoorthy. Jeg er en 20 år gammel student fra Stavanger, men studerer fysikk og matematikk i Trondheim. Det jeg liker mest å gjøre på fritiden er å spille diverse ballaktiviteter sammen med venner, som blant annet basketball og volleyball. Akademisk er jeg glad i diverse realfag, noe som ikke bør komme som noen overralskelse gitt mitt valg av studie. Adjektiver som jeg mener beskriver meg best er energisk, fleksibel, imøtekommende og bestemt. Med dette avslutter jeg introduksjonen min. Jeg ser frem til å møte deg!

Hvorfor Viroshaan er en god underviser

Jeg mener jeg er faglig sterk i fagene som jeg ønsker å undervise i, og at jeg i tillegg har en del erfaring fra tidligere leksehjelper og mentorordninger. Jeg er driven og svært glad i å lære bort det jeg kan til andre. I tillegg har jeg mange positive opplevelser med realfaglig skolegang, noe jeg kan dele med elever i håp om å inspirere elevene jeg skal undervise for.

Tidligere arbeid

Jeg har vært mentor i MentorNorge i tre år nå hvor jeg har hatt relevant erfaring i forhold til å lære bort kunnskap til både barneskoleelever samt elever på videregående trinn. Før dette drev jeg også frivillig leksehjelp gjennom organisasjonen Stavanger tamilske barn- og ungdoms- aktivitetssenter, hvor jeg drev med leksehjelp innen realfagene fysikk, matematikk og kjemi.

Interesser

Jeg er glad i å spille spill, høre på musikk, være med venner og diverse fysiske aktiviteter.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!