Richard er personlig lærer gjennom Learnlink.

Richard Torp

Medisin

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


"Richard er en dyktig lærer med god pedagogisk forståelse. "

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Richard

Jeg er 22 år gammel og studerer nå 2. året på medisin i Trondheim. Ved siden av studiet er jeg glad i løping, ski og turer i fjellet! Jeg har også stor interesse for medisinfaget og de mange områdene studiet omfatter.

Hvorfor Richard er en god underviser

Da jeg selv gikk på barne- og ungdomsskole opplevde jeg utfordringer i enkelte fag. Jeg husker godt frustrasjonen og den manglende motivasjonen for skole. Dette endret seg imidlertid da jeg var heldig å få en god lærer på videregående. En lærer som så meg og mine spesifikke utfordringer. Av det lærte jeg verdien av hardt arbeid og hvordan vi alle lærer forskjellig. Dette er erfaringer som styrker meg som underviser. Mine tverrfaglige interesser vil også være til god hjelp i undervisningen, og alle fag jeg tilbyr sitter friskt i minne. Jeg har også undervist seksualundervisning ved ungdom- og videregåendeskole, som har gitt meg god undervisningserfaring.

Tidligere arbeid

Underviser og økonomiansvarlig - Medisinernes Seksualopplysning (11.17-) Profesjonsstudium i medisin (08.2017-) Pleiemedhjelper (08. 2016 - 07.2017) Medic i Santietsbataljonen (08.2015-07-2016) Støttekontakt (08.2014-07.2015)

Interesser

Løping og langrenn

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!