Iga er personlig lærer gjennom Learnlink.

Iga Maria

4 års Bachelor i Biologi ved Universidad de Barcelona. Studerer Master i Marinbiologiske Ressurser

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Iga

Hei! Jeg er en 24 år gammel masterstudent, på en internasjonal master i marinbiologiske ressurser. Jeg tok utfordringen om å gjøre bachelorgraden min på Universitetet i Barcelona, som er kjent for å ha et veldig høyt nivå i biologisk forskning. Jeg snakker derfor flytende spansk, engelsk, norsk og polsk, også en god del katalansk, og bruker alle språkene daglig. Jeg har vokst opp med å ikke se land som grenser, noe som har gjort meg veldig åpensinnet og nysgjerrig av natur, og veldig dediktert til å jobbe mot målene mine, som så godt som aldri hadde blitt nådd uten veldig hardt arbeid. Jeg har satt en god fot innenfor et topp marint forskningsmiljø i Australia, og jobbet med marinbiologer på bevaringsprosjekter i Papua. Ved siden av noen veldig krevende studier og slike konstante opplevelser, sitter jeg igjen med et overskudd av energi, som jeg veldig gjerne ønsker å benytte til å tilby undervisning til noen som ønsker å øke motivasjon og forbedre seg i fag jeg dominerer!

Hvorfor Iga er en god underviser

Å studere biologi, biokjemi, matte, fysikk, genetikk...på spansk og katalansk, krever sin motivasjon. Jeg er en veldig motivert og nysgjerrig student, med masse pågangsmot, og har alltid en stor lyst til å FORSTÅ hva jeg lærer, i stedet for å bare pugge ting ordrett. Ettersom jeg liker å forstå hver eneste byggekloss i en læringspyramide (noe som til tider har vært svært tid- og tålmodighetskrevende!) er det lettere for meg å forklare innholdet i et fag, med enklere ord, for de som ønsker eller trenger å lære. Positivitet og humoristisk sans har jeg nok av for å dele med andre, og jeg har ingen tvil om at det er nøkkelen til å få noe som virket gørrkjedelig, eller vanskelig, til å bli overkommelig og noe man ser fram til å jobbe med. Dessuten har jeg fått tildelt "the Arne Wiberg and Doris Isabel Scholarship" for "eksepsjonelle kunnskaper i det norske språket" ; kunnskaper jeg veldig gjerne vil benytte meg av for å hjelpe andre! Jeg er veldig glad i å forklare, så jeg gir meg nok heller ikke så lett om det er noe du ikke ser soleklart! Andre ganger trenger man bare å lage en lett og fengende regle, for det som virkelig er uforståelig. Kort sagt, fordi jeg er lidenskapelig og naturlig opptatt av naturvitenskap og språk!

Tidligere arbeid

Jeg har gjort internship på the Australian Institute of Marine Science, ved Great barrier reef, for å fordype kunnskapene mine om utfordringene som korallrevet og det biologiske mangfoldet står utfor, i form av kjemiske-, fysiske- og biologiske forandringer i økosystemet. I 2017 jobbet jeg frivillig på et marint bevaringsprosjekt i Raja Ampat i West Papua, der en del av prosjektet, ved siden av spesialisert dykking for å foreta målinger av det biologiske mangfoldet og dets dynamikk, var å undervise lokalbefolkningen i engelsk, og om de marinbiologiske systemene som avhenger av deres viten og samarbeid for å ikke forsvinne. I min eksotiske ungdom bodde jeg på den karibiske kysten av Costa Rica, i jungelen, med min mor. Der jobbet jeg frivillig på et redningssenter for ville dyr (Jaguar Rescue Center), der jeg blant annet fikk undervise besøkende turister om dyrene, og farene de møter i nærheten av en stadig utviklende "landsby" i jungelen.

Interesser

Alt som har med hav og natur å gjøre; surfing, svømming, dykking og lange turer til utsiktspunkter over det blå, men også jungelen, skog, og 2 meter snø. Trening, yoga, dansing, utviklingen av en grønn og bærekraftig fremtid, biovitenskap. Jeg er dessuten en lidenskapelig skribent, og rabler ned mye på papir. Litteratur. Ja, og smaksløkssprengende måltider med venner.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!