Ayesha Siddiqua er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ayesha Siddiqua Awan

Medisin Profesjonsstudium

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Ayesha Siddiqua

Hei! Jeg er Ayesha Siddiqua Awan, og jeg studerer medisin. Jeg er veldig glad i å snakke med andre, og trives i et sosialt miljø. Likevel er jeg veldig glad i å være alene, spesielt når jeg leser eller tegner. Jeg liker også å utforske verden, og lære litt om hvordan verden er forskjellig men i bunn og grunn er alle like.

Hvorfor Ayesha Siddiqua er en god underviser

For meg er det veldig viktig at eleven forstår hvorfor han/hun lærer akkurat det, og hvordan dette er relevant og nyttig i fremtiden. Ikke minst, har jeg blitt fortalt at jeg gjør undervisningen veldig interessant og morsomt for eleven. Jeg har varierte undervisningmetoder som gjør at man husker mye lettere. Jeg legger stor vekt på at alle elever er forskjellige, og prøver å tilpasse undervisningen til hver enkelte elev.

Tidligere arbeid

Jobbet som en assistent og vikar på en skole i Oslo, alle syntes at det var gøy når jeg underviste dem på grunn av de unike undervisningsmetodene mine. Jeg har også småsøsken fra 6. klasse og helt frem til Vg3, og hjelper dem med lekser og det de sliter med rett før en prøve.

Interesser

Lese, tegne, være sosial, reise

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!