Helene er personlig lærer gjennom Learnlink.

Helene Lo

Psykologi ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Helene

Jeg er en 22-åring fra Oslo som blir ferdig med bachelor i psykologi til sommeren 2019. I fritiden liker jeg å trene og være med venner, men trives også veldig godt med en rolig kveld iblant. Til høsten er planen å starte på master i Trondheim, enten innenfor helsefag eller samfunnsfaglige linjer. Tok studiespesialisering innenfor samfunnsfag på videregående, men hadde også T1 og R1.

Hvorfor Helene er en god underviser

Jeg har veldig god tålmodighet og tar meg tid til å forklare andre til de forstår det som blir gitt. I tillegg er jeg en positiv jente som ønsker å legge til rette for elevens beste, er også åpen for ulike læringsmetoder. Ønsker å hjelpe andre som har det mer krevende på skolen eller som bare ønsker å bedre karakterene sine. Etter masteren vil jeg også jobbe med barn og unge.

Tidligere arbeid

Har tidligere jobbet som frivillig hos Redd Barna og Kirkens bymisjon. Hos Redd Barna jobbet jeg i avdelingen "en god nabo" hvor målet var å hjelpe barn som nylig har flyttet til Norge å integrere seg i det norske samfunnet. Hos Kirkens bymisjon jobbet jeg som leksehjelp for en 5. klassing med fag som matte, naturfag og engelsk. Har også jobbet som sekretær på Oslo Kemnerkontoret (avdeling Kommunale avgifter) og som konsulent for avdeling Eiendomsskattekontoret.

Interesser

Gå tur, være med venner og trening.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!