Jørgen er personlig lærer gjennom Learnlink.

Jørgen Aleksander

Begynner på Rettsvitenskap ved UIB til høsten 2020

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Jørgen

Til tross min unge alder har jeg allerede fått gleden av å jobbe med mennesker i flere forskjellige settinger, dette tror jeg er en styrke jeg kan ta med meg inn i denne jobben. Jeg har tidligere jobbet i barnehage og i dagligvarebutikk. Relasjoner er svært viktig i begge jobbene, enten det er å bygge tillitsbånd til foreldre eller kunder. I begge jobbene skal flere baller holdes i luften, samtidig som man skal holde hodet kaldt. I begge jobbene har jeg fått svært positive tilbakemeldinger som en arbeidsom og pliktoppfyllende ansatt hos begge arbeidsgivere. Per dags dato jobber jeg i Widerøe, en jobb hvor relasjoner og tillitsbånd også er svært viktig. I tillegg til dette har jeg drevet aktivt med relasjonsbygging på fritiden, både som friidrettstrener og vært politisk engasjert i lokalmiljøet i kommunen min som leder i Ungdomsrådet.

Hvorfor Jørgen er en god underviser

Jeg har noe pedagogisk bakgrunn i fra jobben min i BHG. I tillegg er relasjonsbygging en rød trå i tidligere og nåværende jobb, dette er noe jeg jobber med daglig og håper at jeg kan dra nytte av dette i kontakt med elever. Jeg har etter VGS tatt opp fag i 2 år, derfor vet hvor viktig det er å prestere for den enkelte, og vil jobbe sammen for at du skal nå dine mål.

Tidligere arbeid

Juni 2019 - d.d.: Cabin Crew, Widerøe ///// August 2018 – Juni 2019.: Barnehageassistent, Vidhaugen Barnehage (Malvik Kommune) //// April 2017- Juni 2019.: Butikkmedarbeider, Bunnpris Hundhamaren //// August 2013 – August 2016: Styremedlem, Malvik Ungdomsråd //// August 2016 – August 2018.: Leder, Malvik Ungdomsråd //// Oktober 2015 - September 2019.: Trener, Malvik IL avd. Friidrett (6-10 år)

Interesser

Gå turer, være med venner og familie, jobb og trening

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!