Jørgen er personlig lærer gjennom Learnlink.

Få hjelp av Jørgen eller andre som han.

Jørgen Aleksander

Begynner på Rettsvitenskap ved UIB til høsten

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Jørgen

Til tross min unge alder har jeg allerede fått gleden av å jobbe med mennesker i flere forskjellige settinger, dette tror jeg er en styrke jeg kan ta med meg inn i denne jobben. Per dags dato jobber jeg i barnehage og i dagligvare butikk. Relasjoner er svært viktig i begge jobbene, enten det er å bygge tillitsbånd til foreldre eller kunder. I begge jobbene skal flere baller holdes i luften, samtidig som man skal holde hodet kaldt. I begge jobbene har jeg fått svært positive tilbakemeldinger som en arbeidsom og pliktoppfyllende ansatt hos begge arbeidsgivere. Dette er noe jeg selvfølgelig kan gi referanser på. I tillegg til dette har jeg drevet aktivt med relasjonsbygging på fritiden, både som friidrettstrener og vært politisk engasjert i lokalmiljøet i kommunen min som leder i Ungdomsrådet. I juni begynner jeg i deltidsjobb hos Widerøe som Cabin Crew, men tenkte å søke på dette da den andre jobben kun er i perioder med høy trafikk og da var dette midt i blinken! Dagene jeg har krysset av kan være noe avvikende, da jeg ikke kjenner til min studieplan til høsten helt enda. Det skal også nevnes at ikke alle karakterer på vitnemålet stemmer. Flere fag er forbedret og jeg kan framvise kompetansebevis på dette: Poltikk og menneskerettigheter: 5 Norsk sidemål: 4 Naturfag: 6 Økonomistyring: 5 Matematikk 1P: 5

Hvorfor Jørgen er en god underviser

Jeg tror jeg kan være en god lærer siden jeg har noe pedagogisk bakgrunn i fra jobben min i BHG, hvor det pedagogiske er svært viktig. At jeg har vært i samme situasjon og tatt opp fag i 2 år etter VGS tror jeg også kan være en viktig faktor, da jeg vet hvor viktig det er å prestere for den enkelte.

Tidligere arbeid

Erfaring August 2018 – d.d.: Barnehageassistent, Vidhaugen Barnehage (Malvik Kommune) April 2017- d.d.: Butikkmedarbeider, Bunnpris Hundhamaren Verv August 2013 – August 2016: Styremedlem, Malvik Ungdomsråd August 2016 – August 2018.: Leder, Malvik Ungdomsråd Oktober 2015 - d.d.: Trener, Malvik IL avd. Friidrett (6-10 år)

Interesser

Gå turer, være med venner og familie, jobb og trening

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer.