Sarah er personlig lærer gjennom Learnlink.

Sarah Tåje

Paramedisin ved Universitetet i Stavanger

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Sarah

Jeg er ei 21 år gammel jente fra Torpa i Oppland, med stor interesse for fotball, hund og mennesker. Som person er jeg positiv, utadvendt og engasjert. Nå bor jeg i Stavanger og studerer paramedisin. Tidligere erfaring fra undervisning har gitt mersmak, og jeg ønsker nå å gjøre læring til en positiv opplevelse for elever på Learnlink!

Hvorfor Sarah er en god underviser

Jeg forstår at alle har forskjellige måter å lære på, og ønsker å hjelpe deg med å oppdage hvordan du best lærer. Jeg ønsker å bli godt kjent med deg, slik at vi sammen kan finne dine sterke sider og bruke dem til å gi deg mestringsfølelse gjennom læring. Fag engasjerer meg, og jeg har et oppriktig ønske om å se utviklingen hos deg som elev. Jeg vil støtte deg så mye du føler du trenger, samtidig som jeg ser deg vokse selvstendig!

Tidligere arbeid

Butikkmedarbeider på Shell Dokka (2016-2018). Hunderøkter for Forsvarets Hundeskole, førstegangstjeneste (2018). Mission support- soldat; administrativt arbeid med Forsvarets militære fly, førstegangstjeneste (2018). Baby- og småbarnssvøm-instruktør (2018-2019). Lærervikar for 1-10. trinn, med kontaktlæreransvar på 4.- og 5-trinn (2019).

Interesser

Fotball og hundekjøring!

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!