Gard er personlig lærer gjennom Learnlink.

Gard Rødal

NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Gard

Jeg er 25 år og studerer elkraftteknikk ved NTNU. Jeg er lidenskapelig opptatt av fagområdet mitt, og generelt interessert i naturvitenskapelig fagområder. Jeg spiller aktivt fotball og er glad i trening, friluftsliv og jakt.

Hvorfor Gard er en god underviser

Jeg har så lenge jeg kan huske vært interessert i naturfaglige fagområder, men følt det til tider være svært vanskelig å mestre. Jeg vet hvordan det er å slite i fag jeg gjerne vil lykkes i, og hvordan dette kan påvirke motivasjonen. Samtidig har jeg erfart gjennom egne fag og ved å veilede andre studenter hvordan det er mulig å snu kjedelig slit til ren, faglig glede. Jeg har pedagogisk erfaring fra studentassistent - og lærerassistentstillinger ved NTNU, og to yngre søsken som jeg har hjulpet i forskjellige fag, spesielt realfag, med gode resultater. Først og fremst elsker jeg å lære bort!

Tidligere arbeid

- Vitenskapelig assistent ved NTNU Trondheim. Ansvar for utforming av øvingsopplegg (lekseordning) og veiledning av studentassistenter og studenter. - Studentassistent ved NTNU Trondheim. Veiledning av studenter. - Forskningsassistent ved RWTH Aachen.

Interesser

Fotball. Styrketrening. Friluftsliv og jakt. Datateknologi. Elkraftteknikk og kraftelektronikk.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!