Ole er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ole Martin

NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Ole

Jeg er 27 år og skriver for tiden en master i fysikk ved NTNU. Jeg er glad i å lære meg ting generelt, og realfag spesielt. Mye av tiden min går derfor til å lese eller se interessante filmer på f. eks YouTube.

Hvorfor Ole er en god underviser

Jeg er selv glad i å lære meg nye ting, og interesserer meg for veldig mye. De fleste gode lærere jeg har hatt selv, har vært de som selv syntes at faget var gøy. Jeg har flere ganger tidligere hjulpet medelever, stort sett i matematikk og realfag, og har aldri endt opp i en situasjon der jeg ikke har kunnet forklare ting på en grei måte.

Tidligere arbeid

Hadde et friår fra studiene der jeg jobber som lærer. Mye av tiden fungerte jeg som kontaktlærer for en klasse som gikk sjette år på barneskolen, men jeg jobbet også med flere andre trinn. Har vært med på å lage kompendier i flere fysikk og matematikkemner som brukes av studenter på flere studielinjer på NTNU, derav bachelor i fysikk, bachelor og årsstudium i matematikk, lektorutdanningen i realfag og de fleste sivilingeniørlinjene.

Interesser

Mye av fritiden min bruker jeg sammen med venner. Jeg leser også en god del bøker. I tillegg så ser jeg ganske mye på tv serier og filmer.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!