Helene er personlig lærer gjennom Learnlink.

Helene Lone

Master i rettsvitenskap ved Universitet i Bergen

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Helene

Hei! Mitt navn er Helene og jeg er jusstudent ved Universitetet i Bergen. Som person er jeg veldig utadvendt og blid og trives derfor godt i sosiale lag. Jeg er svært engasjert i det jeg driver med enten det er jobb eller skole. Jeg er målbevisst og gir meg ikke før jeg har oppnådd det jeg ønsker. Vennene mine anser meg som svært forståelsesfull og tålmodig.

Hvorfor Helene er en god underviser

Jeg er en god underviser fordi jeg kan vise til et svært høyt og jevnt karaktersnitt fra både ungdomsskolen og videregående. Jeg har erfaring med å jobbe med, og undervise barn og ungdom i teater og i diverse fag på ungdomsskolen og videregående gjennom Røde Kors sin frivillige leksehjelp. I tillegg har jeg en genuin interesse for å lære bort kunnskap på en pedagogisk og spennene måte. Ved undervisning skal eleven ha progresjon som gjør det motiverende å lære mer. Sammen kan vi sette oss målsettinger og teste ut ulike studieteknikker for å tilpasses oss hvordan du lærer best og hva du konkret ønsker å oppnå innen gitt tidsramme.

Tidligere arbeid

Jeg har jobbet med teater, TV og radio siden jeg var 6 år gammel. Jeg har blant annet spilt Pippi i Pippi Langstrømpe på Christiania teater, spilt i Fanny og Alexander på Nationaltheateret, vært programleder i Megafon for NRK, hatt hovedrolle i diverse hørespill og for NRK og dubbet for Cartoon Network. I løpet av videregående har jeg jobbet som barista for Åpent Bakeri på CC Vest, vært medarbeider i ostedisken på Meny CC Vest og vært vertinne og servitør for Olivia i Hegdehaugsveien. Jeg er leksehjelper for Røde Kors i Bergen.

Interesser

Jeg er kulturinteressert og liker å gå på teater og konserter. Ellers er jeg veldig glad i friluft og liker å gå turer i skog og fjell. I ferier elsker jeg å reise, og da gjerne som backpacker i eksotiske verdensdeler.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!