Nadezhda er personlig lærer gjennom Learnlink.

Nadezhda Kiryushchenko

Molekylærbiologi i UiO

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Nadezhda

Jeg er 27-år gammel jente med fullført mastergrad i molekylærbiologi ved UiO. Elsker å lære nye ting, lese bøker i fritiden og kose seg med venner og familie. Elsker dyr og har en veldig søtt katt hjemme som er en veldig viktig familiemedlem :)

Hvorfor Nadezhda er en god underviser

Jeg elsker å undervise. Fram til nå har jeg hjulpet flere mine venner å nå gode karakterer og det viktigste, å forstå vanskelig stoff som i matematikk og naturfag. Mine kurs baseres på elevens preferanser og mål. Eksempler på kursopplegg: 1. Eleven trenger hjelp med forståelse av et bestemt tema: Eleven forklarer hva han forstår fra dette temaet og hva er mest vanskelig å forstå. Med enkle eksempler forklarer jeg hele tema, basert på kunnskaper om tema fra eleven fra før. 2. Eleven starter helt fra bunnen og vet ikke hva trenges hjelp til: Vi ser sammen på kompetansemål og planlegger kursene ut ifra det. Elevene kan kontakte meg uansett på hvilket nivå er de og hvor mye hjelp det trenges.

Tidligere arbeid

Hudterapeut, selvstendig næringsdrivende hudpeleir, kioskmedarbeider, ansiktsmaling for barn, barnehageassistent, medarbeider i senter for multifunksjonshemmede.

Interesser

Genteknologi, matlaging, kickboksing

Kurs

Introduksjonskurs

Introduksjonskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!