Mathilde er personlig lærer gjennom Learnlink.

Mathilde Blom Bergenheim

Informatikk - matematikk - økonomi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Mathilde

Hei! Jeg er en 21 år gammel jente som går første året på Universitetet i Bergen. Jeg er flink til å lære bort i både matematikk (på alle nivåer), naturfag, fysikk 1 og fysikk 2, og har tidligere hjulpet andre med disse fagene. Jeg er opptatt av å kartlegge hvor den jeg skal lære ligger så fort så mulig, slik at jeg ikke forvirrede den med noe, og at han/hun skal forstå og ikke bare lære/pugge det. Jeg er flink til å skape gode relasjoner med andre. Jeg er trygg, tålmodig og flink til å lytte. Jeg ønsker å være personlig lærer fordi jeg tror det kan gjøre meg bedre i fagene og inspirere andre til å like realfag.

Hvorfor Mathilde er en god underviser

Jeg kommer til å presentere problemet for deg og spørre om hvordan du ville løst det, da vet jeg hvor det stopper opp, jeg vet hva du sliter med og hva vi må jobbe mer med. Jeg er flink til å forklare bort ting fordi jeg er mer opptatt av forståelse enn å pugge. Jeg mener at alle kan forstå matte opp til et ganske høyt nivå, vi må bare finne en måte å forklare slik at du forstår.

Tidligere arbeid

Jeg har vært assistenelærer på dansestudioet jeg selv danset på i over 10 år, jobbet på Volt som ekstrahjelp. I førstegangstjenesten drev jeg med innkjøp og logistikk.

Interesser

Glad i å trene, danse og gå tur.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!