Aksel er personlig lærer gjennom Learnlink.

Aksel S. Noonan

Master i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Aksel

Hei! Jeg er en 23-år gammel gutt fra Bærum, og på fritida liker jeg å se film, dra på quiz, og bli kjent med nye mennesker. Jeg har litt erfaring fra leksehjelp, men er helt ny på Learnlink. Grunnen til at jeg har søkt meg hit fordi jeg elsker å lære bort og at jeg blir inspirert av å hjelpe ungdom med å prestere akademisk.

Hvorfor Aksel er en god underviser

Jeg er en menneskekjenner, og har lett for å sette meg inn i andres situasjon. Jeg er omgjengelig, har god humor, og er flink til å motivere elever. Som pedagog er jeg opptatt av å hjelpe eleven tenke kritisk og selvstendig, og av å ha god dialog mellom lærer og elev. Jeg ser på læring som en et gjensidig arbeid, og oppfatter at å inkludere eleven i prosessen bidrar til bedre gjensidig forståelse og mer eierskap til stoffet.

Tidligere arbeid

Jeg har vært leksehjelp for minoritetsspråklig ungdom i Trondheim. I tillegg har jeg vært svært aktiv i studentfrivilligheten - spesielt i linjeforeninger, samt innen internasjonal utvikling og markedsføring. Tidligere har jeg også jobbet for Leger Uten Grenser, og i fjor jobbet jeg med opplæring og oppfølging av unge samfunnsaktivister i Zimbabwe, gjennom fredskorpset.

Interesser

Frivillig arbeid, musikk, faglitteratur

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!