Eirik er personlig lærer gjennom Learnlink.

Eirik Blomseth

Bachelor Maskiningeniør, Høgskolen i Oslo og Akershus

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Eirik

22 år gammel ingeniørstudent fra Oslo med meget fleksibel timeplan som liker å hjelpe andre. Sosial og blid person som kommer godt overens med andre og liker utfordringer. Snakker flytende Norsk, Tysk og Engelsk (skulle det være behov).

Hvorfor Eirik er en god underviser

Flink med mennesker, jobber bra med andre og tilpasser meg godt. Kjenner meg igjen i mange kjente problemstillinger når det kommer til skole. Motivasjon, innsats og strukturering kan være en utfordring for mange elever. Jeg har selv vært ekstremt umotivert til skolearbeid, men klarte å kare meg på bena igjen. Denne erfaringen har gitt meg mye lærdom jeg mener er en utfordring mange står ovenfor. Jeg liker å legge vekt på forståelse. Forståelse er ekstremt viktig og blir dessverre ofte nedprioritert. Ikke bare for karakterer, men videre i f.eks. studier eller arbeid er det viktig å forstå hvorfor man gjør det man gjør. Forståelsen ligger også til grunne for motivasjonen videre.

Tidligere arbeid

Jobbet flere år som selger på Anton Sport Strømmen (jobber idag som ringevikar/tilkallingshjelp pga. studier) Hjulpet venner med matte, blant annet en som hadde problemer med å bestå praksis-matte som privatist. Har vært ski-instruktør gjennom skiklubben Lillomarka for barn på skiskole, og for barn og voksne som aldri har gått på ski.

Interesser

Langrenn, alpint, sykkel, friluft generelt, bil og motorsykkel, fotografi og gitar.. blant annet.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!