Malin er personlig lærer gjennom Learnlink.

Malin Grude

Studerer grunnskolelærerutdanning master 5-10 trinn, ved Universitet i Stavanger

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Malin

Jeg er ei jente på 22 år som brenner for spansk språk og latin amerikansk kultur. Etter å ha bodd 1 år sammenhengende i Mellom-Amerika, vært 2 måneder i Peru, og reist jevnlig ned til regionen i ettertid har jeg god kompetanse i det spanske språket da jeg først har tatt grunnfag på 60 studiepoeng i Nicaragua og deretter påbyggingsstudium på 30 studiepoeng via Høgskolen i Østfold. Jeg har stort sett undervist spansk i ungdomsskolen, og brenner virkelig for faget mitt. Jeg har også undervisningskompetanse i samfunnsfag og norsk. Utenom min interesse for Latin Amerika, liker jeg å reise, trene og tilbringe tid sammen med venner og familie.

Hvorfor Malin er en god underviser

Jeg har en over gjennomsnittet stor interesse for spansk språk, og syns det er utrolig gøy å undervise i noe jeg brenner for. Dette er noe jeg ofte har fått høre skinner igjennom i min undervisning. Jeg er opptatt å bruke varierte undervisningsmetoder og gjør alltid mitt ytterste for å motivere elevene mine.

Tidligere arbeid

Lærervikar hos Bore Ungdomsskole - ansvar for spanskundervisningen på ungdomsskolen. Lærervikar på Orstad Skole - både barnetrinn og ungdomstrinn.

Interesser

Jeg liker å reise, trene og tilbringe tid sammen med venner og familie.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!