Ingvild er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ingvild Råheim

Psykologi ved Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Ingvild

Jeg er ei 25 år gammel jente fra Valdres som fra januar 2020 skal studere på profesjonsstudiet i psykologi. Fra tidligere av har jeg en bachelor i psykologi og brenner virkelig for dette! Jeg er ei hestejente og bruker en del av fritiden min til å gå til fjells. De siste to årene har jeg imidlertid kombinert det å være privatist med å jobbe, noe som har vært tidkrevende og lærerikt.

Hvorfor Ingvild er en god underviser

Da jeg gikk ut av videregående med 5 i snitt, noe som ikke holdt for å komme inn på studiene jeg ønsket. Dermed har jeg brukt mye tid på å tilegne meg god studieteknikk gjennom å ta en bachelorgrad ved UiB og NTNU, og videre som privatist. Jeg har funnet flere teknikker som for meg har fungert svært godt, og denne kunnskapen vil jeg gjerne dele med deg! Ettersom jeg har vært privatist, og det med gode resultater, har jeg også mange fag friskt i minne. Jeg føler nærmest at jeg har en bachelorgrad i det å forbedre karakterer.

Tidligere arbeid

Jeg har hatt mange jobber - alt fra kassemedarbeider på Statoil til miljøterapeut ved to ulike distrikspsykiatriske senter.

Interesser

Friluftsliv, reise, hest og lesing.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!