Mishe er personlig lærer gjennom Learnlink.

Mishe Katanchi

Medical University of Pécs

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Mishe

Jeg heter Mishe, er 26 år gammel, er opprinnelig fra Bærum, men bor nå i Ungarn. Her bor jeg i en liten by som heter Pécs og studerer medisin på 3.året. I 2014 fullførte jeg en bachelorgrad i molekylærbiologi på Universitet i Oslo. Etter endt bachelor var jeg fortsatt sulten på å lære om menneskekroppen og alle de komplekse måtene den er bygd opp på, så jeg bestemte meg for å begynne helt på nytt. Jeg har likevel en forkjærlighet for å undervise og kunne vie fritiden min til det som primært vekket interessen min for medisin, mennesket og naturvitenskap.

Hvorfor Mishe er en god underviser

Jeg er opptatt av at eleven skal forstå det grunnleggende i de mer komplekse temaene før han/hun går videre. Jeg tror nemlig mange faller av fordi de lettere tingene ikke blir undervist riktig nok. Jeg håper derfor at jeg kan formidle det på en lettvint måte, samtidig som jeg vekker elevens interesse for naturvitenskap.

Tidligere arbeid

Jeg har tidligere jobbet som ringevikar på Majorstuen og Ruseløkka skole i Oslo der jeg trivdes veldig godt med å undervise.

Interesser

Matlaging Trening Dra på konserter Oppdage ny kunst Tegne, male

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!