Ive Berge er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ive Berge Stemsrud

Medisin ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Ive Berge

Hei! Jeg er ei 20 år gammel glad og fornøyd jente som studerer medisin i Trondheim. Jeg liker å undervise og vil gjerne hjelpe deg! Jeg har enkle og artige huskeregler som vil gjøre fagene dine mye morsommere og mer forståelige:)

Hvorfor Ive Berge er en god underviser

Jeg liker å jobbe med andre mennesker og mener jeg er god til å samarbeide. Vennene mine vil beskrive meg som ei hyggelig og utadvendt jente det er lett å komme i kontakt med. Jeg er pliktoppfyllende, møter presist og tar ansvar for de oppgavene jeg får. Jeg har fra tidligere hjulpet venner og familie - med suksess. På videregående hadde jeg noen kjempeflinke lærere med utrolig gode undervisningsmetoder og huskeregler. Disse har jeg tenkt til å videreføre! Nøkkelkvalifikasjoner: effektiv, løsningsorientert, sosial, fleksibel, pliktoppfyllende og pålitelig!

Tidligere arbeid

-Turntrener for Nidaros Turnforening (fra 2017), -Forsvaret (2016/2017) -Hovedtrener i Ås Turnforening for barn og ungdom mellom 5 til 14 år (2011-2016), -Elevrådsleder for Ås vgs (2015), -Ungdomsrådet Ås kommune (2014)

Interesser

Turn, fotball, friluftsliv, aktiv i flere studentforening, sang og piano.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!