Astrid er personlig lærer gjennom Learnlink.

Astrid Grimstad

NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Astrid

Hei! Jeg er 20 år gammel, opprinnelig fra Bærum, og har flyttet til Trondheim i år for å studere sosialantropologi. Før det var jeg i militæret i et år, noe jeg har lært og vokst utrolig mye av.

Hvorfor Astrid er en god underviser

Sosialantropologi handler mye om formidling av informasjon i tekster, noe jeg alltid har sett på som en av mine sterke sider. Det aller viktigste i en læringsprosess mener jeg er en følelse av mestring og forståelse for faget. Det er viktig å kjenne på det at man utvikler seg, at man får det til. Å lære vekk noe handler om å skape en slags apetitt for læring, at man fremmer lysten til å lære hos eleven. Etter min mening, og egen erfaring, hjelper det nemlig ikke å få eleven til å terpe regler til de sitter. Det er først når eleven selv viser interesse at de vil bygge en forståelse for stoffet. Nettopp det tror jeg at jeg kan bidra med. Læring skal tross alt være gøy, selv om det ikke alltid er like lett.

Tidligere arbeid

Jeg har privat vært leksehjelp for min lillebror i flere år, samt to gutter på barneskolealder som jeg har sittet barnevakt for. Styrkene mine ligger i språkfag og samfunnsfaglige fag.

Interesser

Jeg glad i å være sosial, å trene og alt som involverer kunst, som fotografi, skriving og tegning. Jeg er veldig glad i dyr, og har to hunder hjemme. Jeg er omgjengelig og sosial, og kommer godt overens med de aller fleste :-)

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!