Marius er personlig lærer gjennom Learnlink.

Marius Carrera

Universidad Autonóma de Madrid

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Marius

Hei! Jeg heter Marius Carrera og studerer Asia og Afrika studier med fokus på midtøsten og det arabiske språk ved Universidad Autónoma de Madrid i Spanias hovedstad. Dersom du ønsker å forbedre kunnskapsnivået ditt innenfor spansk språk og kultur, eller å jobbe målrettet mot et fag eller en vurdering i spansk, vil jeg gjerne kunne bidra!

Hvorfor Marius er en god underviser

Etter å ha bodd litt over to år i Spania sitter jeg igjen med mye erfaring både gjennom dagligtale og et mer akademisk rettet språkfokus som kan komme godt til nytte for de som vil jobbe målrettet mot en vurdering, men også til de som vil lære seg spansk utover det som et fag krever.

Tidligere arbeid

Jeg begynte veldig tidlig å jobbe som avisbud, og etter det har jeg jobbet både i dagligvarebutikk og til slutt i en kaffekjede som heter Stockfleths. Der jobbet jeg ved siden av skolen, også en periode fast før og etter jeg var i Forsvaret. Ved ferier og lignende anledninger pleier jeg også å jobbe der for å finansiere utenlandsoppholdet mitt.

Interesser

En av de beste tingene ved Madrid er at man kan følge et av verdens største lag i fotball hver uke! Jeg er også veldig glad i litteratur, og ettersom jeg har jobbet lenge som barista er jeg også veldig interessert i nye smaksopplevelser i form av kaffe og matlaging.

Undervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!