Elin er personlig lærer gjennom Learnlink.

Elin Myhre

IKT læring ved NTNU. Har studert grunnskolelærer 5.-10 ved NTNU.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Elin

Jeg er 23 år og fra Heimdal i Trondheim. Jeg jobber i dag som kontaktlærer for 7.trinn, og faglærer for 7. og 10. trinn på Flatåsen skole. Jeg har studert fire år ved grunnskolelærerutdanningen på NTNU i Trondheim. Fagene jeg har utdanning i er norsk, engelsk, KRLE, samfunnsfag og kroppsøving. Nå for tiden studerer jeg i tillegg IKT på nett. Samtidig som jeg studerte ved NTNU hadde jeg deltidsjobber fast, samtidig som jeg var lærervikar på tilkalling ved Rosenborg ungdomsskole. På Flatåsen skole underviser jeg i norsk, KRLE, engelsk, kroppsøving, fysak, i tillegg til at jeg har enkeltvedtak (spes.ped). Jeg har 100% stilling, men har likevel noen korte dager på jobb, og ønsker gjerne å ha privatundervisning på ettermiddagene/kveldene + i helgene.

Hvorfor Elin er en god underviser

God relasjon er noe jeg er veldig opptatt av, både fordi det hjelper meg med å bli kjent med elevene og deres behov for læring, og fordi det gjør at elevene lettere trives med meg som lærer. Det å holde motivasjonen deres oppe, rose dem etter godt arbeid, øke deres selvtillit og la de oppleve mestringsfølelse er noe jeg setter høyt. Jeg er opptatt av å ha jevnlige pauser og å tilføre noe lek i undervisingen, slik at elevene skal få tankene på noe annet mellom slagene. Lærer er den jobben jeg har ønsket meg helt siden jeg skrev det i dagboken min i 6.klasse, og allerede i første praksisperiode falt det meg i smak. Dette er nok også grunnen til at jeg startet rett på utdanningen etter videregående, og i tillegg også hvorfor jeg startet rett i jobb etter endt utdanning.

Tidligere arbeid

Deltidsarbeid samtidig som jeg har gått skole:, Bunnpris internkontrollør, Bunnpris medarbeider, tilkallingsvikar Midtbyen barnehage, Togservice AS - kafévertinne på NSB-tog, Assisterende butikksjef Rituals Cosmetics AS, tilkallingsvikar Rosenborg ungdomsskole. Den dag i dag er jeg kontaktlærer ved Flatåsen skole.

Interesser

Trening, venner, familie, hund, reising, jobb, tantebarnet mitt

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!