William er personlig lærer gjennom Learnlink.

William Nesheim

Andre år på det juridiske fakultet ved Universitet i Bergen. Bachelor i økonomi fra Copenhagen Business School

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med William

Jeg er 23 år gammel og kommer fra Ullern i Oslo der jeg gikk på Øraker ungdomsskole. Deretter tok jeg ett år på Ullern vgs før jeg fullførte videregående på Fagerborg vgs, hvor jeg fordypet meg innen realfag og engelsk. Etter 13 års skolegang startet jeg rett på studiene ved Copenhagen Business School der jeg tok en bachelor i "Economics and Business Administration". Siden den gang har jeg studert jus på Universitet i Bergen.

Hvorfor William er en god underviser

Som underviser er jeg veldig tålmodig og forståelsesfull. Derfor tar jeg meg god tid på de områdene det kreves. Likevel er jeg eksamensrettet i undervisningen og vet godt hva som ofte blir spurt om på de ulike prøvene/eksamenene. Videre er jeg flink til å lære bort de emnene som oppfattes kompliserte på en enkel måte.

Tidligere arbeid

Storebrand Livsforsikring AS (Jun. 2017 – Aug. 2017): summer intern i Storebrand sin Compliance- og bank-avdeling. Just Eat AS (Mai 2015 – Jul. 2016): Customer Care Agent hos Just Eat Norge, på deres kontorer i København. Ullern Idrettsforening (Nov. 2011 – Nov. 2012): Hovedtrener for Ullern G15, hvor jeg stod jeg ansvarlig for opplegg og utførelse av treninger, cuper og sosiale arrangementer.

Interesser

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!