Serya er personlig lærer gjennom Learnlink.

Serya Raisi

NTNU Gløshaugen (Trondheim)

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Serya

Hei! Jeg er en 22 år gammel mann fra Lørenskog, og studerer mitt fjerde år som sivilingeniør i Bygg-og miljøteknikk på NTNU i Trondheim. Jeg tilbyr både privatundervisning og studieveiledning.

Hvorfor Serya er en god underviser

Stor vilje til å motivere og lære andre elever til å bli flinkere på skolen. Denne lidenskapen ble skapt på grunn av mangel på veiledning da jeg hadde behov for det som yngre student. Min erfaring ble bygget opp tidlig fra VGS da jeg hjalp mine medelever og yngre bekjente med leksehjelp. Jeg har vært i jobb som privatlærer for Ungdomsakademiet en stund nå, og har dermed stor erfaring og god kompetanse når det gjelder privatundervisning. Dessuten har jeg også jobbet som matematikklærer for sommerskolen i Lørenskog i 2018. Høsten 2018 jobbet jeg som studentassistent på NTNU, og jobber i vår som læringsassistent på NTNU. Jeg fokuserer på effektiv progress av både forståelse og mengde-håndtering av realfag. Jeg tilbyr både privatundervisning og studieveiledning.

Tidligere arbeid

Ungdomsakademiet (privatlærer), Matematikklærer for sommerskolen i Lørenskog, Studentassistent (NTNU), Læringsassistent (NTNU), Ellingsrudhjemmet (hjelpepleier), Lørenskog bud og vare (sjåfør),

Interesser

Sport, musikk, bøker, historie, sosialt entreprenørskap, politikk, teknologi og miljø.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!