er personlig lærer gjennom Learnlink.

Fullført bachelor i biologi og fullført master i mikrobiologi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med

Heisann! Jeg er en engasjert, målbevisst og hyggelig mann på 28 år som nettopp har fullført masteren min i mikrobiologi ved Universitetet i Bergen. I løpet av studietiden har jeg lært å elske og brenner for vitenskap, hvordan naturen og verdenen vår henger sammen, og plassen mennesker har i det hele. Biologi og naturfag er derfor noe jeg kan og jobber med både på jobb og i fritid. Jeg har erfaring med undervisning på undomgskolenivå, videregående nivå og universitetsnivå som undervisningassistent, laboratorieassistent og seminarleder på universitet for førsteårsstudenter . I tillegg til engelsk, snakker jeg også flytende spansk og har hjulpet flere å heve spansk karakterene sine betraktelig. I fritiden er jeg en aktiv mann som er opptatt av natur og helse, tur, padling, klatring og trening er derfor høyt på listen i fritidsaktivitetene mine.

Hvorfor er en god underviser

En god lærer må kunne tilpasse seg og forstå hva en elev føler og ønsker, hva som motiverer og vekker interessen for et fag, enten det er matematikk, naturfag eller norsk. Alle fag kan være morsomme og spennende om man framstiller og setter opp undervisningen på en måte som føles relevant og morsom for eleven, der eleven er en aktiv deltager og føler at han eller hun er med på å forme sin egen læring. Samtidig krever det en engasjert, utadvendt, morsom og tålmodig lærer som forstår seg på elevene sine, både i elevenes faglige egenskaper og interesser. Etter flere år som student, har jeg selv opplevd og utforsket hvordan undervisning god og dårlig undervisning oppleves. I denne perioden har jeg hatt små oppdrag og hjulpet flere andre å oppnå en større forståelse og nå sine mål i biologi og naturfag på videregående nivå. Jeg har hatt veldig gode opplevelser og trives veldig med å undervise store og små! Engasjement, sterk faglig kunnskap og forståelse er de viktigste egenskapene jeg føler jeg har og vil bidra med for hjelpe deg eller ditt barn å oppnå deres mål.

Tidligere arbeid

Har vært undervisnings assistent og laboratorie assistent på universitetsnivå. Vært hjelpelærer for barn og ungdom gjennom frivillige verv ved universitet som hjelper ungdomskole og videregående skole elever med ekstra undervisning og lekser. Hjulpet familie og venner med oppnå bedre karakterer i naturfag, biologi, kjemi og spansk på videregående nivå.

Interesser

Natur, vitenskap, medisin, friluftsliv, trening, samfunn, musikk og dans

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!